torsdag 22. juli 2010

Tallak er død

Tallak døde idag 22. juli kl 17:45.

Jeg holdt han godt i hånden.

Takk for alt kjære Tallak.

Svein

7 kommentarer:

  1. Takk for alt du har vært for Tallak, Svein. Og takk for at vi andre har fått følge dere på vår måte her. Dyp takknemlighet. Ola

    SvarSlett
  2. Det var godt du fikk gå videre nå, Tallak.
    Nå vet vi at du har det bra.

    Reidun

    SvarSlett
  3. Kvil i fred Tallak!
    Håpar du får det godt dit du kjem.

    Takk til deg Svein for ei oppdatering utanom det vanlege.

    Jan Tore

    SvarSlett
  4. Tusen takk - Tallak - For at du var blandt oss. Takk for at du var den du var. Tusen takk for alle de minner jeg har fått sammen med deg.

    Jeg bladde igjennom Spania Turen i går - fra 2002 - satt å smilte - og samtidig tenkte - hvorfor tok ikke vi flere bilder?

    Svein - tusen takk for at du tok meg med på Tallak`s siste reise. Måten du skrev på var som om jeg var i rommet. Tusen takk for at du og alle hans nærmeste venner stilte opp på denne måten!

    Det er ufattelig at du ikke lengre er her Tallak. Nesten uvirkelig!

    Jeg er veldig glad for at jeg fikk lære deg å kjenne og at du tok meg med inn i din vennekrets. Det betydde mye for meg da jeg kom til Oslo i 1998.

    Jeg håper du nå får det bedre enn det du hadde det de siste dager.

    Jeg håper å treffe deg igjen en dag!

    Morten

    SvarSlett
  5. Jeg er lei meg for ikke å kan være hos dere nå. Men samtidig føler jeg en lettelse over at det er over. Og jeg er så veldig glad for at jeg fikk sagt skikkelig farvel til deg, Tallak, før jeg reiste. Jeg vet at du hørte meg når jeg sa at jeg aldri kommer til å glemme deg. Du klemte meg i hånda når jeg sa det. Svein: Det er mange av oss som er deg evig takknemlig for måten du tok deg av Tallak på. Tallak døde ikke redd. Tallak døde ikke alene.
    Jeg gråter.
    Jorulf i Atlanta.

    SvarSlett
  6. så ufattelig trist - men samtidig godt for tallak å slippe mer smerte.
    takk svein, for at du har beskrevet situasjoner, tanker og følelser og delt så flott med oss.



    elisabeth

    SvarSlett
  7. Takk for mange gode minner Tallak.

    Sitter nå i Las Vegas og sist jeg var her var jeg sammen med deg. I natt gikk jeg bort til hotellet vi bodde på for å ta noen bilder og mimre tilbake til noen hyggelige dager i Vegas med deg, og ikke minst bilturen fra og til Los Angeles, og nå har du reist videre. Håper du har det bra nå! Jeg har fulgt med på den tunge reisen du har hatt, og det satt stadig nye perspektiv... Tallak du er og vil bli savnet! Du var en unik, veldig unik person på så mange måter og jeg har tatt med meg lærdom fra vår tid som venner og kollegaer.

    Takk for denne gang!

    Svein

    Du skal ha store ære for det du har gjort for Tallak og alle andre I denne tøffe prosessen. Sender deg varme tanker og håp om at det går bra med deg... Du har noen kvaliteter jeg beundrer!!

    Hilsen

    Lars Erlend

    SvarSlett