mandag 12. juli 2010

En rolig kveld

Det er kveld og Tallak sover fortsatt godt. Han våkner av og til men søvnen tar fort over.

Det er enda tydligere ikveld at han ikke har tenkt å komme tilbake. Han har lagt ut på sin siste reise vi kan være med på.

Det er godt men samtidig veldig vondt å være her. Men det er viktig at Tallak ikke er alene om han vil ha en hånd å holde i.

Svein

5 kommentarer:

  1. Tenker, tenker og tenker på deg!!!

    SvarSlett
  2. Tallak, du kommer til en plass det er godt å være og der kroppen din ikke lenger vil plage deg. God reise.

    Reidun

    SvarSlett
  3. Kjære Tallak!
    Det er vondt å lesa at tilstanden din forverrar seg. Me hadde so lyst til å besøkja deg men sidan du for vert trøytt ville me ikkje unødvendigt pressa oss inn på eit besøk.
    Me sit her med følelsen av at me ikkje skal få sjå deg att og det virkar heilt fjernt for meg. Eg er vel den du kjenner minst av den kretsen du mest omgår. Ein ting skal du vita: Eg har alltid følt meg velkommen hos deg, og det har alltid vore behageleg å vera i ditt nærvær. Du er ein flott mann og å bli kjend med deg har vore ei glede.
    Me tenkjer på deg, me vil deg alt vel, om du har lagt ut på di siste reise og me ikkje skulle få sjansen til å sjå deg igjen - ha ei god og trygg reise!

    Stor klem frå Jan Tore, Morten og hundane.

    SvarSlett
  4. Kjære Tallak!

    http://farm1.static.flickr.com/76/200607146_18d90dc1b1_o.jpg

    Slik er det jeg kommer til å huske deg! Det høres ut som vi alt har avskrevet deg - men det har vi ikke. Selvsagt håper vi i det lengste at du igjen skal ta en tur til Spania, til sør America, til Bali eller bare være sammen med oss!

    Du har fra dag en vært en person som man med en gang føler varme. Veldig gjestfri, alltid en smart kommentar på lur. Jeg sitter her og blir helt nummen i kroppen. Men du vil alltid være med oss - selv hvis du ikke er her fysisk. Jeg tror at du har preget mange som du har møtt, på en veldig positiv måte. Aldri har jeg hørt negativitet fra deg om andre. Det er så lett i et lite miljø som vårt.

    Jeg sitter og ser på bilder fra vår tur til Spania i 2002. Du var den perfekte guide. Styrte og ordnet med å gjøre alle til-lags.

    Enda husker jeg restaurant besøket med din søster. Veldig morsomt og du hadde "gjort" hjemmeleksen din og lagt opp turen på beste måte. Veldig morsom og flott ferie som gikk alt for fort.

    Vi, ønsker deg alt godt, og jeg hadde håpet at jeg kunne tatt meg en tur for å holde deg i hånden om ikke annet. Nå ser det nesten ut til at det ikke blir det. Men du skal vite at jeg er veldig glad i deg og du er en person som verden IKKE burde miste!

    Jeg håper iallefall at du kommer til en bra plass på din reise. Igjen - vi er veldig glad i deg!

    Jan Tore, Morten, Adino, Show-Time og Lexiie.

    SvarSlett
  5. Kjære Tallak!

    Sjelden har jeg møtt en varmere, mer kunnskapsrik og omgjengelig person som deg. Jeg venter fremdeles på å høre skrittene dine over gulvet bak meg. Tenker på deg - du fortjener det beste dit du kommer!

    klem Hilde

    SvarSlett