søndag 4. juli 2010

Bagels til besvær

Idag var det på tide å rippe opp i gamle Bangkok vaner. Tallak ville ha bagels. Og det er ikke så enkelt å få til når alle Bagelseriene i Oslo er stenkt på søndager.

Så det ble en liten utfordring å finne disse rare rundstykkene med hull i. Men den som leter, finner. Etter en lang kjøretur fant jeg endelig èn Deli som hadde èn eneste igjen.

Så var det hjem for å steke bacon og hakke opp rødløk før det hele ble satt sammen til, ihvertfall det Tallak mente, den beste han hadde fått til nå...

Så nå er sengen full av bagels-smuler og Tallak ser ut til å ha det helt all right.

Imorgen ser vi fram til storbesøk fra Spania. Jorulf har shaina opp leiligheten til Tallak og Arild er klar for et par turer over Grønland ikveld og natt for å innlosjere våre gjester.

Imorgen rundt 12 kommer de til Tallak. Det gleder alle seg til!

Svein

2 kommentarer:

  1. Er det ikke en nyåpnet bagle sjappe rett over den amerikanske dineren på Grynerløkka da? Tror den er åpen om søndagen også!

    Når kan vi komme på besøk da??

    SvarSlett
  2. oja. mulig det. skal sjekke. hyggelig med besøk, men vi må ta en dag av gangen. fram til onsdag vil våre venner fra Spania være mye hos Tallak. Men i slutten av uken kan det sikkert være mulig. Svein

    SvarSlett