tirsdag 29. juni 2010

Et lite lyspunkt?

Idag har det blitt mye soving på Tallak. Han hadde litt hodepine så han fikk litt dop som også genererte søvnsenteret... Men nå er han våken og får litt deilig massasje i nakken (som sannsynligvis var årsaken til pinen).

Mens Tallak sov tok jeg tak i overlegen og fikk en lang prat med han. Vi snakket om den første uken her på Lovisenberg og hvordan han vurderte situasjonen framover. I korte trekk var hans vurdering at Tallak har vært uvanlig stabil - sett i lys av hva som er normalt her. Det er veldig positivt. Det kan derfor se an til at Tallak er for "frisk" til å være her...

På torsdag skal ett tverrfaglig team se på muligheten for en mer systematisk trening og fysioterapi - med det mål å få Tallak på beina. Det ville i tilfelle vært fantastisk!

Men OBS, OBS! Vi må fortsatt ta en dag av gangen. Det er ikke sikkert det er mulig. Vi vet ingenting om hva som skjer i hodet til Tallak. Siste status er to svulster. Er de blitt større eller mindre? Det vet vi ikke. Det vi kan være rimelig sikre på idag er at de ikke er blitt større.

Vi forsetter med 2 glass blåbær-smoothie hver dag, omega 3, gurkemeie og masse, masse andre antioksidanter og vitaminer.

Svein

ps. på søndag kommer Ferney til Norge. Det gleder Tallak seg veldig til!! ds.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar